Menu 405924b0585927bd1d109ccc1c5e8988dc5ee04c4e4c16e98ce81e1d3e0f58a7 Menu
Asylum is insane !

Ben je op zoek naar een spannende uitdaging met vrienden? Plan je een teambuilding voor jou en je collega's? Dan zit je bij ons zeker goed! Waarschijnlijk heb ook jij je al eens afgevraagd hoe het zou zijn om een computergame in real life te ervaren. Anders was je hier niet terecht gekomen. Onze escape games bieden je die mogelijkheid!
Laat je vrijwillig opsluiten om vervolgens weer te ontsnappen. Los raadsels op en verzamel voorwerpen om dichter bij de uitgang te komen. Je hebt één uur de tijd. De adrenaline giert door je lijf. Durf jij het aan?

Achtergrond

Als journalist ben je als patiënt undercover gegaan in het Azilon Asylum om er de wantoestanden aan te klagen. Door een administratieve fout is men je echter als een echte patiënt gaan behandelen, met alle gevolgen van dien. Het is aan jou om te ontsnappen voordat men de ultieme behandeling wil toepassen. Can you escape the asylum?

Escape the Asylum is een van de weinige games tot 8 personen ! Unieke ervaring gegarandeerd, maar kom met minimum 4 !
OPGELET: DIT SPEL IS VOOR GEVORDERDEN, AF TE RADEN VOOR EEN EERSTE ERVARING (best een ander game uitkiezen).

Overige spellen

Escape The Asylum is slechts één van onze escape games in Gent. Heeft de microbe jou te pakken, dan kan je ook terecht bij volgende spellen.
De uitdaging verschilt per spel, dus wees zeker van je keuze!